Ga naar de inhoud

NICE TO MEET YOU

Zo nieuwsgierig naar wie ik ben, dat je meer wil lezen? Tof! Dan delen we alvast die nieuwsgierigheid. Ik ben opgegroeid als enig kind van m’n ouders. Broers of zussen mis ik niet, omdat ik altijd al enorm veel waarde heb gehecht aan m’n vrienden. Zij zijn de familie die ik zelf mocht kiezen en daar ben ik elke dag dankbaar voor. M’n niet gekozen familie is aan de kleine kant. We hebben zelfs geen Whatsapp-groep nodig om het nieuwjaarsfeestje te plannen. Sinds 2022 deel ik ook veel van m’n vrije tijd met m’n lief. We wonen niet samen omdat we beiden gesteld zijn op onze eigen plek, maar wonen wel allebei in Antwerpen, op maar 6 minuutjes van mekaar. We zijn net terug van een reis in Bali van 4 maanden.

NICE TO MEET YOU

Zo nieuwsgierig naar wie ik ben, dat je meer wil lezen? Tof! Dan delen we alvast die nieuwsgierigheid. Ik ben opgegroeid als enig kind van m’n ouders. Broers of zussen mis ik niet, omdat ik altijd al enorm veel waarde heb gehecht aan m’n vrienden. Zij zijn de familie die ik zelf mocht kiezen en daar ben ik elke dag dankbaar voor. M’n niet gekozen familie is aan de kleine kant. We hebben zelfs geen Whatsapp-groep nodig om het nieuwjaarsfeestje te plannen. Sinds 2022 deel ik ook veel van m’n vrije tijd met m’n lief. We wonen niet samen omdat we beiden gesteld zijn op onze eigen plek, maar wonen wel allebei in Antwerpen, op maar 6 minuutjes van mekaar. We zijn net terug van een reis in Bali van 4 maanden.

Ik ben een echt zomerkind. Ik leef echt op wanneer de zon schijnt en in deze zomermaanden heb ik energie voor 3. Als ik geen huwelijken sta te fotograferen, vind je me vaak al dansend op festivals (links vanvoor). Pintje in de hand en gaan zolang ik er plezier uit haal. Dat kan dan zowel op Sfinks Mixed bij Bart Peeters als op één of ander techno festival zijn. Ik heb een ruime appreciatie voor muziek. Tijdens het bewerken van jullie foto’s zit ik ook altijd met de muziek luid genoeg om helemaal in de happy flow te blijven.

Die dubbele energie wreekt zich in de winter. Eens de dagen korter en donkerder worden, krijg ik altijd last van een winterdip en kost alles me meer moeite. In een ideale wereld, trek ik elk jaar in de rustige periode voor enkele maanden naar warmere oorden om te gaan exploreren en te overwinteren. 

Fotograferen is me met de paplepel meegegeven. Foto’s zijn in onze familie een manier om herinneringen opnieuw te beleven en daar hechten we veel waarde aan. Op een regenachtige zondag duik ik regelmatig de schuiven en albums vol foto’s nog een keer in. Er zitten beelden tussen die echt generaties terug gaan. Ik geniet van de verhalen die aan elk beeld verbonden zijn. Het is telkens een stukje geschiedenis.

Verhalen vertellen met beelden is voor mij een manier om mijn innerlijke wereld met anderen te delen. Mijn fantasie, dromen, gedachten, ervaringen en ontdekkingen, het is zoals een taal. Ik heb het gevoel dat ik soms met woorden niet kan uitdrukken wat ik echt wil vertellen en dan schiet m’n eigen beeldtaal me te hulp. Spreken m’n beelden je wel aan? Dan spreken we dezelfde taal! Ik toon je graag m’n wereld met meer beelden uit m’n eigen leven. 

Ik ben een echt zomerkind. Ik leef echt op wanneer de zon schijnt en in deze zomermaanden heb ik energie voor 3. Als ik geen huwelijken sta te fotograferen, vind je me vaak al dansend op festivals (links vanvoor). Pintje in de hand en gaan zolang ik er plezier uit haal. Dat kan dan zowel op Sfinks Mixed bij Bart Peeters als op één of ander techno festival zijn. Ik heb een ruime appreciatie voor muziek. Tijdens het bewerken van jullie foto’s zit ik ook altijd met de muziek luid genoeg om helemaal in de happy flow te blijven.

Die dubbele energie wreekt zich in de winter. Eens de dagen korter en donkerder worden, krijg ik altijd last van een winterdip en kost alles me meer moeite. In een ideale wereld, trek ik elk jaar in de rustige maanden enkele maanden naar warmere oorden om te gaan exploreren en te overwinteren. 

Fotograferen is me met de paplepel meegegeven. Foto’s zijn in onze familie een manier om herinneringen opnieuw te beleven en daar hechten we veel waarde aan. Op een regenachtige zondag duik ik regelmatig de schuiven en albums vol foto’s nog een keer in. Er zitten beelden tussen die echt generaties terug gaan. Ik geniet van de verhalen die aan elk beeld verbonden zijn. Het is telkens een stukje geschiedenis.

Verhalen vertellen met beelden is voor mij een manier om mijn innerlijke wereld met anderen te delen. Mijn fantasie, dromen, gedachten, ervaringen en ontdekkingen, het is zoals een taal. Ik heb het gevoel dat ik soms met woorden niet kan uitdrukken wat ik wil en dan schiet m’n eigen beeldtaal me te hulp. Spreken m’n beelden je wel aan? Dan spreken we dezelfde taal! Ik toon je graag m’n wereld met meer beelden uit m’n eigen leven.