Coaching & Mentoring

© SIMON LECLERCQ

Anne & Bart
BEGELEIDING OP MAAT
Groeien doe je niet alleen. Dat weet ik uit ervaring. Ik heb zelf al een hele weg afgelegd om te staan waar ik nu sta. Het is hier goed, met een mooi uitzicht, maar vanaf dit uitzichtpunt kan ik ook alle prachtige plekken zien in de verte. Plekken waar ik nog naartoe kan gaan. En die bereik je soms makkelijker wanneer er iemand met je mee loopt om je een stukje van de weg te wijzen. Volg je m'n vergelijking? Perfect! Ik help jou graag verder om het juiste pad voor jou te ontdekken.
Samen gaan we op zoek naar wat jouw doelstellingen en verwachtingen zijn. We onderzoeken of er struikelblokken zijn die jou tegenhouden om dat doel te bereiken, om er zo samen voor te zorgen dat jij oplossingen vindt die werken voor jou. Ik help je bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en zorg voor een frisse, objectieve, maar strenge blik op jouw werk.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Previous
Next

Getuigenissen

Een one-to-one bij Sanne heeft mijn manier van fotograferen veranderd. Ze gaf een frisse kijk op mijn manier van werken en deelde haar tips and tricks over alle facetten van huwelijksfotografie. Ik kijk nu op een heel andere manier naar licht, composities en momenten. Ik durf meer op de voorgrond te treden en ga meer in interactie met mijn onderwerpen. Dat resulteert in meer persoonlijkheid en emotie in mijn beelden. Sanne neemt haar tijd om een volledig huwelijk te doorspitten en wijst je op de mogelijke verbeterpunten. Haar feedback is een warme aanrader voor iedereen die nood heeft aan een eerlijke reflectie op zijn of haar werk.

Pieter Vandenhoudt

Sanne geeft eerlijke en opbouwende kritiek. Altijd even slikken, maar je weet dat ze gelijk heeft. Ze geeft praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt en stof tot nadenken over wat voor een fotograaf je wilt worden. Ik heb er veel aan gehad!

Winne Willems

Daphne Matthys