Ga naar de inhoud

Beste huwelijksfoto’s 2017

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_special_text font=”google_web_font_Dosis” tag=”h2″ font_weight=”400″ transform=”uppercase” letter_spacing=”4px” font_color=”rgba(0,0,0,0.84)”]

2017… WAUW WAT EEN JAAR

[/rs_special_text][vc_column_text text_size=”16px”]

Van begin tot einde was het een rollercoaster van nieuwe ervaringen, indrukken, ontmoetingen en emoties. Dringend tijd om even terug te blikken op een geweldig jaar. Ik maakte een overzicht van mijn beste huwelijksfoto’s van 2017. En onderaan staat de kers op de taart! Wie wil weten wat er achter de schermen nog allemaal gebeurde, kan hier meer lezen.

[/vc_column_text][rs_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_media v_id=”251378625″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_special_text font=”google_web_font_Dosis” tag=”h2″ font_weight=”400″ transform=”uppercase” line_height=”4px”]

AWARDS

[/rs_special_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Fearless Photographers en Masters of Dutch Wedding Photography.
Twee organisaties die ik al een hele tijd op de voet volg. Om de zoveel maanden reiken ze bovendien awards uit voor de beste huwelijksfoto’s. Met de Masters begon ik mee te doen vanaf januari. Puur voor de sport, want ik had niet het idee dat ik al op dat niveau meekon spelen. Maar… Toen was juni daar. En wat bleek, mijn allereerste Master Award was binnen! Joepie! En ook in de volgende ronde volgde er nog één![/vc_column_text][rs_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_image_block image=”4132″][rs_space height=”20px”][rs_image_block image=”4133″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][rs_space height=”40px”][vc_column_text]In mei kreeg ik voor m’n verjaardag een lidmaatschap voor Fearless Photographers kado, van mijn fotografische vrienden. “Onnozelaars! Goe zot ja”… is zo’n beetje wat ik dacht. Maar langs de andere kant ben ik zo dankbaar voor hun steun, geloof en aanmoedigingen. Ik kon er maar beter alles uit zien te halen, dus begon ik foto’s in te sturen voor de Fearless Awards. En toen… tijdens de Mind the Moment Workshop in oktober werden de winnaars van de laatste nieuwe ronde bekend gemaakt. Had ik zowaar toch niet mijn eerste Fearless Award binnen zeker.[/vc_column_text][rs_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_image_block image=”4136″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_space height=”40px”][vc_column_text]Dit beeld maakte ik op het huwelijk van Karolien en Pieter-Jan.
Terwijl ze wachtten op de ambtenaar van de burgerlijke stand, kwam het herfstzonnetje binnen schijnen door de ramen van het Stadhuis van Antwerpen. Een klein gestolen momentje dat zoveel liefde toont tussen deze twee.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_space height=”40px”][vc_column_text]Met deze foto behaalde ik niet alleen m’n eerste Fearless award, hij ging ook nog eens de wereld rond en ik stond vermeld op verschillende internationale websites zoals de Huffington post. Van Oekraïne tot helemaal in Brazilië![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_divider margin_top=”40px” margin_bottom=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_special_text font=”google_web_font_Dosis” tag=”h2″]

2018 is ondertussen gestart en ik kan niet wachten om eraan te beginnen!

[/rs_special_text][rs_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row]

2 reacties op “Beste huwelijksfoto’s 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *