Ga naar de inhoud

WERKWIJZE

Als iemand die zelf niet graag poseert, kies ik heel bewust voor een documentaire aanpak met mijn fotografie. Dat wil eigenlijk gewoon zeggen dat ik jullie dag graag vast leg zoals die zich zou voordoen, moest ik er niet zijn.
Wil dat zeggen dat je mij als een muurbloempje, verlegen aan de kant van het gebeuren zal zien? Nee! Integendeel! Ik bevind me midden in de actie, net als jullie.
Ik maak altijd graag volgende vergelijking: Als jullie fotograaf ben ik graag jullie neus. Ga je op me letten, dan merk je plots dat ik vlak voor je sta. Maar van de hele dag op je neus te letten ga je scheel kijken. Ik ben zo dichtbij de actie, dat ik eigenlijk gewoon weer verdwijn.
En wat dan als we ook portretten willen? Dat is toch wel met poseren? Ja, natuurlijk! Maar ook dat pak ik op een zo natuurlijk mogelijke manier aan. Ik geef jullie kleine instructies en aanwijzingen zonder jullie te overweldigen met poses. Ik zie jullie voor wie jullie zijn en verwacht geen Vogue modellen.
Lijkt mijn aanpak je wel wat? Top! Stuur me een mailtje via het contactformulier om meer info te krijgen. Vertel me wat over jullie zelf en dan zoeken we samen een moment uit om elkaar te leren kennen.
Vorige slide
Volgende slide