Ga naar de inhoud

Investment

vanaf 1950€
(incl.btw)

Een standaard huwelijksreportage duurt minstens 6 uur. Op die manier is er voldoende tijd om een mooi verhaal van de dag samen te stellen. Hebben jullie nood aan meer uren fotografie? Maar natuurlijk! Dan blijf ik gewoon wat langer. Je wil natuurlijk het complete verhaal kunnen herbeleven en daar mag het klaarmaken of de openingsdans met aansluitend feest niet ontbreken. Ik blijf maximaal 16 uur aanwezig. 

Hebben jullie nood aan minder uren? Ook dat kan! Let er wel op dat reportages die op een zaterdag in het hoogseizoen (van mei t.e.m. oktober) plaatsvinden en minder dan 6 uur duren, pas ten vroegste 8 weken op voorhand te boeken zijn. Trouw je op een andere dag dan een zaterdag?  Dan kan je wel enkele maanden tot een jaar op voorhand boeken. 

vanaf 320€
(incl.btw)

Onder “framily” valt alles waar je graag visuele herinneringen aan hebt, dat geen huwelijk is. 

Uitstapje naar zee met de vrienden? Check! Je bolle buik op de gevoelige plaat? Check! Picknick met je oma en opa? Check! Eitjes rapen met Pasen? Check! Een geboorte, doopsel, jubileum, verjaardag? Check, check, check, check! Kan je het bedenken? Dan kan ik er foto’s van maken.

vanaf 295€
(excl.btw)

Heeft jouw bedrijf nood aan nieuw beeldmateriaal om je branding helemaal compleet te maken? Of het nu gaat om portretten, een event, lezing,  workshop, teambuilding of Day In The Worklife, elk beeld voegt iets toe aan het verhaal dat jij wil vertellen. 

Het zorgt voor een persoonlijkere aanpak en betere band met jouw klanten. 

Investment