Ga naar de inhoud

Het verhaal van baby Miro

[vc_row][vc_column align=”center”][rs_special_text]

De verrassing

[/rs_special_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ergens mei 2016. Ik ga op bezoek bij Jade, één van mijn vriendinnen die ik ondertussen al meer dan 10 jaar ken. Ergens in het jeugdhuis is onze vriendschap ontsproten. Ik was net jarig geweest en kreeg dus nog een verjaardagscadeautje. Zoals vaak was het een samengesteld pakketje met allerlei leuke spulletjes. Eén van die spulletjes was een glazen potje. Met iets in. Lettertjes. Ik draai het open en daar was de verrassing! De eerste van mijn vriendinnetjes die aan baby’s begint![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”120px”][rs_image_block image=”6135″][rs_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column align=”center”][rs_special_text]

Zwangersschapsreportage

[/rs_special_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Twee jaar geleden vertelden Jade en Pieter-Jan me dat ze op rondreis gingen in het Oosten van de VS. Daarbij zouden ze een tussenstop houden in Las Vegas. En waar beter dan de plek waar alle glitter en glamour van de wereld verzameld is, om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Elvis was niet van de partij, hun familie en vrienden ook niet. Enkel zij tweetjes in een klein wit kapelletje. Toen ze weer thuis waren, maakte ik een aankondiging voor hen om alle belangrijke mensen in hun leven op de hoogte te stellen van deze belangrijke stap in hun leven. En dan een jaar later, trokken ze opnieuw naar Amerika, deze keer kwamen ze met z’n drieën terug in plaats van met twee.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Toegegeven, ik ben geen persoon die zo gesteld is op baby’s krijgen. Begrijp me niet verkeerd, kids zijn awesome! Maar ik wil er voornamelijk zelf geen (men zegt dat ik nog wel van gedacht verander, dus wie weet.) Gelukkig hou ik wel van foto’s nemen en geen beter onderwerp dan een beginnend gezinnetje om voor mijn lens te zetten. Toen Jade 32 weken zwanger was, trokken we op een prachtige herfstdag naar de Kalmthoutse heide voor hun zwangersschapsshoot. Negen maanden gaan zo snel vooruit en nu ligt dat moment voor eeuwig vast![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rs_space height=”120px”][rs_image_block image=”6131″ margin_bottom=”20px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_space height=”120px”][rs_image_block image=”6130″ margin_bottom=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_image_block image=”6134″ margin_bottom=”20px”][rs_image_block image=”6133″ margin_bottom=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6114″ margin_bottom=”20px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6127″ margin_bottom=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column align=”center”][rs_special_text]

De geboortekaartjes

[/rs_special_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]18 december was de dag dat de baby uitgerekend was om te komen. Het was ondertussen november en dus begon de tijd te korten om de geboortekaartjes af te werken. Iets met een indiaantje, een cactus, iets schattigs en vooral ook minimalistisch. Voor mij was het zalig om niet alleen de foto’s te verzorgen, maar ook de geboortekaartjes te mogen ontwerpen. Ik hou van de afwisseling en zo steek ik meteen mijn twee grootste passies in mijn werk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6142″ margin_bottom=”20px” margin_top=”120px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6140″ margin_top=”120px” margin_bottom=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_image_block image=”6139″][rs_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_special_text]

Newborn reportage

[/rs_special_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Drie dagen later dan uitgerekend kwam baby Miro ter wereld. Met zijn donkere haartjes lijkt hij helemaal op papa Pieter-Jan. Op 7 dagen oud mag Miro zich al opmaken voor zijn allereerste fotoshoot. En wat een topmodel! Voorbeeldig braaf gewoon! Jade en PJ, bedankt dat ik er vanaf het begin mocht bij zijn! Geniet nu maar van jullie splinternieuwe gezinnetje![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6125″ margin_bottom=”20px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6141″][/vc_column][vc_column][rs_image_block image=”6110″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”120px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_special_text]

The making of

[/rs_special_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Een paar foto’s van achter de schermen wil ik jullie niet onthouden! Zeldzame foto’s als deze (mezelf met een baby) zie je dus echt niet vaak! Zonder studio, zonder grote lampen, lang leve inventief gebricoleer![/vc_column_text][rs_space height=”120px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6136″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_image_block image=”6138″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”20px”][rs_image_block image=”6137″ margin_bottom=”120px”][/vc_column][/vc_row]

2 reacties op “Het verhaal van baby Miro”

  1. Na deze foto’s te zien, wil ik meteen zelf een baby’tje.
    De fragiliteit en de zachtheid van Miro komen mooi naar voren.
    Een mooie herinnering prachtig vastgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *