Ga naar de inhoud

De beste huwelijksfoto’s van 2016

[vc_row][vc_column][rs_media v_id=”197939101″][rs_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rs_special_text]2016: Het begin[/rs_special_text][vc_column_text]2016 was voor mij het jaar waarin ik m’n dromen achterna ging. Een jaar waarin ik van de ene gebeurtenis in de andere rolde. Een jaar waarin ik ongelooflijk veel nieuwe mensen heb leren kennen die me kansen hebben gegeven waardoor ik nu sta waar ik sta: Als baas van m’n hoogsteigen bedrijfje! Zo was het ergens in april dat ik een zoekertje op facebook zag verschijnen van één van mijn favoriete huwelijksfotografen: Dries Renglé. Het had iets te maken met een assistent/second shooter gezocht. Ik vloog erop en stuurde meteen een mail. Zo kwam het nadat ik een uitgebreide motivatie-presentatie had gemaakt een eerste keer mee mocht met Dries naar het huwelijk van Sien en Philip. Om te observeren, te helpen, te leren maar ook om zelf te shooten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][rs_special_text] [/rs_special_text][vc_column_text]En het bleef niet bij dat ene huwelijk. Een hele zomer werd ik mee op sleeptouw genomen doorheen heel België. Elk huwelijk nieuwe mensen, een nieuw verhaal en een nieuwe uitdaging. Het was hard werken, vaak frustrerend (als er iets niet lukte), vaak superplezant en vooral, zo leerrijk! Op enkele maanden tijd werd ik klaargestoomd om zelf te kunnen starten. In deze video toon ik een selectie van mijn beste huwelijksfoto’s uit 2016. Ik ben al hard gegroeid, maar ik kijk er naar uit om nog veel meer te doen! Ben jij iemand die niet kan wachten om samen met mij te zoeken naar het ideale beeld, iemand die houdt van spontaniteit en emotie, geef me een seintje en dan maken we samen van 2017 een topjaar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][rs_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *