fotografie voor

Veronique
& William

De huwelijksdag van Veronique en William (Vero en Willy voor de vrienden, en vooral dat laatste is belangrijk) begon uitermate relax. Ik werd pas om 12 uur verwacht om het laatste stukje van het klaarmaken te fotograferen. Maar m’n buikgevoel zei dat ik vanalles aan het missen was en dus trok ik al iets vroeger naar hen thuis. Ik trof er een heerlijke chaos aan waar iedereen wel bezig was met iets. Vero was nog volop bezig om haar eigen bruidstaart met verse bloemen te decoreren, haar bruidsmeisjes kregen hun haar en make-up gedaan en haar nichtjes waren maar wat geïnteresseerd in al wat er gebeurde. 

Van woordmopjes word ik blij. Van mensen met goede humor nog blijer. William (of Willy dus voor de vrienden) krijgt voor het eerst z’n prachtige bruid Véronique te zien. 
Dit is misschien wel mijn favoriete beeld uit de hele reeks, al is context dus wel nodig om het beeld helemaal te snappen.

Nog een paar snelle familiefoto’s in de stadstuin voor de dag écht van start gaat. 

Een openingsdans op de hoge tonen van Minnie Riperton’s “Loving You” zorgde veel liefde, heel veel sfeer en een lichtjes valse sing-a-long.

fotografie voor

Veronique & William

Locatie: Jef Cools, Loenhout