Tussen de Oostenrijkse bergen met

Anne & Bart

Enkele jaren voor hun huwelijk verloren Anne en Bart hun hart niet alleen aan elkaar, maar ook aan de Oostenrijkse bergen van Mühlbach am Hochkönig. Ze openden daar een guesthouse voor avontuurlijke reizigers en het was dan ook niet meer dan normaal dat ze ook hun Ja-woord op deze prachtige plek aan elkaar zouden geven. Met veel plezier zakten hun Belgische familie en vrienden naar Oostenrijk af om samen hun liefde te vieren. 

Terwijl Anne en Bart zich klaarmaakten, trof de rest van de familie de laatste voorbereidingen voor de ceremonie. 

Vóór de ceremonie zien Anne en Bart elkaar voor het eerst in vol ornaat. We plannen een momentje gewoon onder hen twee. Dan zijn de zenuwen al meteen verdwenen. 

Eén van de tofste tradities op een Oostenrijks huwelijksfeest is dat de bruid wordt ontvoerd. Terwijl Bart naar zijn bruid zocht, werd Anne bedolven onder de klassieke Schlagers en de betere après-ski muziek tijdens een spontaan uitgebroken overdags feest. 

En voor het echte avondfeest losbarst, is het natuurlijk eerst nog even tijd om een goed fondke te leggen. 

fotografie voor

Anne & Bart

Zelf deze prachtige plek bezoeken en deze heerlijke mensen leren kennen? Haus Wasserbauer is zowel in de zomer een ideale bestemming voor bergwandelaars en mountainbikers als in de winter voor de liefhebbers van wintersport.