Loading...

FAQ

Heb je vragen? Misschien vind je op deze pagina je antwoord wel!
Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op en ik bezorg je zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

Je zou het kunnen omschrijven als een foto-journalistische stijl. Ik zal zelden iets in scène zetten en echt gaan voor natuurlijke, ongemaakte momenten. Ik zoek naar spontaniteit en emoties en probeer elk beeld zijn eigen deel van het verhaal te laten vertellen. Details zijn voor mij van minder belang. Ook mijn grafische achtergrond komt regelmatig naar voren in mijn composities.

Ik specialiseer me in huwelijksfotografie, maar daarnaast kan je ook bij mij terecht voor andere familie-gerelateerde fotoreportages. Loveshoots, verlovingsshoots, zwangerschapsreportages, babyreportages, communiefoto’s,… noem maar op!
Bovendien kan je mij ook inhuren als vormgever voor alle uitnodigingen en aankondigingen van huwelijken, geboortes,…
Ik doe GEEN studiowerk of pasfoto’s.

Graag! Een huwelijksreportage vraagt veel energie en concentratie. Mij op tijd voeden zorgt ervoor dat ik mijn energie en concentratie kan behouden. Bovendien zit ik graag mee bij jullie of jullie gasten aan tafel. Zo blijf ik dicht bij alle actie en mis ik zeker geen onverwachte momenten!

Jullie! Wie weet gaan jullie het liefst naar het plekje waar jullie elkaar voor het eerste hebben ontmoet, of liever naar de sportclub waar jullie beiden in zitten. Dat zijn plekken waar ik waarschijnlijk niet aan zou denken, maar die voor jullie veel betekenis hebben. Maar het kan ook simpeler. Kies voor een locatie die bij jullie past: de stad, een bos, een heide, een vervallen pand, industrieel of romantisch, alles kan!

Neem eerst een kijkje op mijn website. Blader door verschillende reportages en bekijk mijn blog. Like what you see? Neem dan gerust contact op en dan zoeken we naar een datum om een keertje af te spreken. Zo leren we elkaar alvast kennen en weten we zeker of er een klik is. Het is belangrijk dat we elkaar kunnen vertrouwen om ervoor te zorgen dat jullie foto’s helemaal worden wat jullie ervan verwachten.

Na 2 à 3 weken krijgen jullie alvast een preview doorgestuurd van jullie reportage. De rest van de foto’s worden na 8 tot 12 weken afgeleverd. Enkel communiefoto’s of sommige andere kleinere reportages kunnen sneller afgewerkt worden.

Veel, heel veel. Maar jullie krijgen deze niet allemaal. Ik trek vaak meerdere foto’s van eenzelfde moment om er zeker van te zijn dat ik het ultieme moment uit het moment haal. Ook van groepsfoto’s neem ik meerdere foto’s van eenzelfde tafereel. Hoe meer mensen op de foto, hoe meer kans dat er wel één iemand is die net met zijn/haar ogen knippert.

Nee. Net zoals een bakker de overschot van zijn bloem niet mee geeft, geef ik ook geen onafgewerkte producten af. Ik besteed veel tijd en aandacht aan het selecteren en bewerken van jullie beelden om zo tot een compleet verhaal te komen.

Ik word niet vaak ziek, maar gebeurt dit wel, dan kan ik rekenen op een netwerk van professionele huwelijksfotografen die mij kunnen ondersteunen of vervangen.

De eerste stap is om even contact met me op te nemen, telefonisch of via mail. Daarna zoeken we een gepast moment om een keertje af te spreken zodat we elkaar al leren kennen. Pas nadat we beiden akkoord gaan met een samenwerking zal ik een contract opstellen en na ontvangst van een voorschot is er sprake van een boeking.

Jazeker!
Een standaard album is er al vanaf 525€. (30×30 cm, met 40 pagina’s)
Omdat er veel verschillende opties zijn en omdat smaken verschillen laat ik jullie graag kiezen uit enkele opties. Tijdens ons kennismakingsgesprek zal ik steeds een album bij hebben. Wil je graag meerdere opties bekijken? Laat me dat dan zeker weten!