Loading...

Hallo, ik ben Sanne!

© Sophie Callewaert
WAAROM FOTOGRAFIE ZO BELANGRIJK IS VOOR MIJ

Het heerlijke moment om met je grootouders op de zetel te zitten met een groot, dik fotoboek op je schoot. Herinneringen ophalen aan lang vervlogen tijden.
Niet alleen de herinneringen die foto’s met zich meebrengen, maar ook de karakters  van de personen zijn waardevol. Mijn doel is om mensen te tonen hoe ze echt zijn. Ik wil hun karakter vangen in een beeldend verhaal.

In mijn tienerjaren raakte ik gefascineerd door fotografie. Het duurde nog even voor ik helemaal zeker wist wat ik zou studeren, laat staan wat ik later zou worden. Ik probeerde communicatiemanagement en grafische vormgeving, waarbij fotografie altijd aanwezig bleef in mijn projecten. Ondertussen kan ik mijn roeping niet langer negeren en startte ik in 2017 met trots m’n eigen zaak. Naast mijn passie voor beeld, hou ik ervan om de wereld te verkennen. Ik ben altijd te vinden voor een onverwacht avontuur. Ik verkies de zomer boven de winter, want ik hou van zon! Maar van een skitrip naar de bergen word ik ook gelukkig.


Op zoek naar een fotograaf?
Goed, jullie zijn op het juiste adres!

Ik ben er graag bij om jullie verhaal vast te leggen. Of het nu gaat om jullie verloving of eerste kindje of jullie willen gewoon een keertje met je hele gezin op de foto, het kan!

Hier vind je alvast een aantal van mijn diensten met hun prijzen. Vind je niet wat je zoekt? Stuur me een mailtje en ik bezorg je zo snel mogelijk alle info.


© Dries Renglé

© Fille Roelants

© Dries Renglé